21 juni 2018
18:00

Grums IK vit

Referat: Karlstads BK gul - Grums IK vit

En match där vi genast märker att vi möter ett spelskickligt lag . Första perioden gör vi ett försök att rulla bollen inom laget och stundtals ser det helt ok ut på mittplan. Sista tredjedelen på deras planhalva har vi svårt att skapa några vassa avslutslägen. Men vi kämpar och håller ihop laget bra och vi gör ett riktigt fint mål i slutet av perioden, 2-1 till dom efter första.
I andra tappar vi tyvärr lite folk för högt upp i banan och lagdelarna får för stora avstånd och då gör det spelskickliga KBK en hel del mål på oss. Motståndarna spelar ofta med ett eller två tillslag och ger hela tiden passningsläggaren flera alternativ. Där får vi se och lära hur enkelt fotboll kan vara när alla hela tiden släpper bollen till spelare i rörelse.I tredje höjer vi oss lite igen och skapar några chanser efter några fasta situationer. När vi får upp laget och alla spelare är delaktiga i presspelet samtidigt så tycker jag att vi gör det bra. Men jag tycker att vi kämpar matchen igenom och försöker verkligen vinna dom rätta kamperna,men idag mötte vi ett lite för tekniskt skickligt lag. Bra jobbat samtliga. Resultat: 12-1